Casa Balaguer Tragolargo White Øko

kr.150,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 621401 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CASA BALAGUER TRAGOLARGO WHITE, ØKOLOGISK

Kompleks, frugtig og frisk duft. Solid og med velintegreret syre med saltet karakter i munden.

God til:
Nødder, tapas

KOMPLEKS, ROBUST OG FRISK
Gylden gul farve med et hint orange. Kompleks, frugtig og frisk i næsen med udtalt duft af appelsinskræl. Robust i munden med velintegreret, let saltholdig syre, hvilket gør vinen ideel til et bredt udvalg af mad.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Tragolargo White er lavet på Moscatel (70%)fra Salinas de la Mata naturpark i Torrevieja og Malvasia (30%) fra gården Puerto de La Harina. Begge marker har meget sandet og saltholdig jord. Høsten er manuel, og druerne sorteres omhyggeligt. Gæring med skindet og med oprindelig gær i tanke af rustfrit stål. Skindet forbliver i mosten i 30 dage.

Om producenten
Det familiedrevne firma Casa Balaguer (Vinessens) ligger i Villena, Valencia. Ejendommen består af ca. 70 hektar opdyrket jord fordelt på to landbrug. Der er 25 km mellem de to landbrug, hvilket giver meget forskellige dyrkningsbetingelser. Finca Harina ligger ved foden af Sierra Salinas og er omringet af tre bjergkæder, hvilket giver et særligt mikroklima til dyrkning af Monastrell. Det andet landbrug, Finca Casa Balaguer, ligger i dalen til Villena a Cañada og er mod nord og syd beskyttet af to bjerge, men mod øst udsat for havbrisen, hvorfra den østlige vind kommer ind. Herudover kommer en vinmark med Moscatel ved havet i Lagunas de La Mata Naturpark.

Familiens filosofi er at fremstille vine af høj kvalitet med minimal indblanding. De er modstandere af at bruge sprøjtemidler, ukrudtsmidler og kunstgødning. I stedet foretrækker de biodynamiske principper og økologisk gødning, som de selv komposterer. Druerne gæres med lokalt gær fra vinmarkerne, hvor de er dyrket. Det er for familien den optimale garanti for oprindelse og giver den perfekte afspejling af det sted, druerne er dyrket. Alle druer høstes manuelt i små kasser og gennemgår en streng udvælgelsesproces inden transport til vineriet. Derved sikrer de sig, at kun druer af højeste kvalitet bliver til vin. Vineriet har fire slags materiale til gæring og lagring af vinen: stål, træ, beton og ler.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Casa Balaguer Tragolargo White Øko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.