Camus Port Cask Finish

kr.550,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4811169 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CAMUS PORT CASK FINISH COGNAC
En usædvanlig cognac lagret på en usædvanlig måde i gamle portvinsfade. En cognac der ikke udelukkende henvender sig til de traditionelle cognacdrikkere.
SMAGSNOTER
Valnød, bær
ALKOHOL OG INDHOLD
42.6 % / 70 cl
LAND
Frankrig
OMRÅDE
Cognac
PRODUCENT
Camus
HOLDBARHED EFTER ÅBNING
Ubegrænset
DYRKNINGSMETODE
Konventionel
LAGRINGSPOTENTIALE
30+ år
KRYDRET OG SØDMEFULD
Camus Port Cask Finish har en usædvanlig mørk farve med mørke, rødlige strejf. Duften og smagen er særdeles rig med sødmefyldte og krydrede noter af valnød og vilde bær suppleret af veludviklede tanniner. Alt i alt en ekstrem blød og indbydende cognac.

Fremstilling
Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første “brænding” samles og destilleres for anden gang og den nye “sprit” ser dagens lys.
Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles “spritten” til Cognac. Egetræerne til cognacfadene vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til cognacfade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognac’ens lagring på egetræsfadene hældes den på gamle portvinsfade af 220 liter, som giver Cognac’en flere komplekse smagsnuancer, farve og tekstur end den traditionelle Camus Cognac.

Om Producenten
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 – og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far – der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camus Port Cask Finish”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.