Camus Napoleon 70 cl

kr.879,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4811111 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Camus Napoleon 70 cl.
Beskrivelse:
Camus producerede deres første Napoleon blend i 1960 og i 1987 fik de en guld medalje for den bedste Cognac i Napoleon kategorien ved det Internationale Wine & Spirits Competition i London. Denne Napoleons Cognac er meget tro mod de traditioner der eksistere omkring produktion af netop denne type Cognac.

I Glasset: Camus Napoleon Rare Old har en smuk mild rav farve med gyldne reflekser. Duften byder på fylde og massere af aroma, med vægt på komplekse dufte af tørret frugt og skønne undertoner af cedertræ. Smagen er kraftig med robuste tanniner tørret frugt med en flot tør slutning.
Fremstilling
Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første “brænding” samles og destilleres for anden gang og den nye “sprit” ser dagens lys.
Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles “spritten” til Cognac. Egetræerne til cognacfadene vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til cognacfade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognac’ens lagring på egetræsfadene hældes den på gamle portvinsfade af 220 liter, som giver Cognac’en flere komplekse smagsnuancer, farve og tekstur end den traditionelle Camus Cognac.

Om Producenten
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 – og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far – der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camus Napoleon 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter