20 Brotte Les Hauts de Barville Chateauneuf du Pap

kr.350,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 821041 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

BROTTE LES HAUTS DE BARVILLE CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE

En frugtrig vin der som ung vil tryllebinde med sin frugtrigdom og med årene vil afsløre alle sine hemmeligheder, hvis man kan vente i op til 10 år.

God til:
Svinekød, kraftige krydrede retter, ost – kraftig

FRUGTIG, FYLDIG OG KRYDRET
Les Hauts de Barville er rubinrød i glasset med smukke lilla reflekser. Duften er en symfoni af røde bær, hvor jordbær er den mest dominerende, krydderier, trøfler og en blanding af jordbund og urter. Smagen er elegant og kraftfuld med en vedholdende smag af røde bær og krydderier. Les Hauts de Barville vil med sin frugtrigdom fortrylle enhver, der nyder den ung men også dem, der vælger at gemme vinen i op til 10 år, hvor vinens fulde potentiale og smagsnoter kommer til udtryk.

Les Hauts de Barville er en fremragende ledsager til en god bøf, grillet kød med pebersauce, kraftige retter, frisk gedeost eller chokoladefondant.

Vinen kan med fordel åbnes fire timer før servering.

Serveringstemperatur: 16-17°C

Fremstilling
Les Hauts de Barville er lavet på Grenache, Syrah og Mourvèdre, som vokser på marker, der dyrkes efter bæredygtige principper med omhyggelig beskæring og høst. Druerne håndplukkes ved optimal modenhed, hvorefter de transporteres hurtigt til vineriet for at starte vinifikationen med hele druer. De enkelte druer afskilkes og udvælges nøje i hånden på vingården, hvorefter druerne gennemgår en blid knusning. Druerne fermenteres ved 28°C, og gennemgår en tre til fire uger lang maceration. Vinen lagres delvist på franske fade. Lagringsprocessen tager 12 måneder, og efter en let filtrering tappes vinen på flasker.

Om producenten
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “20 Brotte Les Hauts de Barville Chateauneuf du Pap”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter