Brotte, Crozes Hermitage, La Rollande

kr.190,00

12 på lager

Varenummer (SKU): 811003 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

BROTTE LA ROLLANDE CROZES HERMITAGE ROUGE

Smagen af klassisk Syrah fra det nordlige Rhone. Her er frisk peber og animalske bacontoner i skøn harmoni med moden frugt.

God til:
And, kalv, ost – mild

FRISK OG HARMONISK
Herlig teglstensfarvet med rød kerne og en duftpalet med brombær og kirsebær i skøn harmoni. I smagen er der god fylde bakket op af noter af frisk peber og mørke modne bær. Flot elegant afslutning med herligt frisk bid.

En god ledsager til en oksesteg fra grillen, eller andre intense kødretter.

Serveringstemperatur: 16-16°C

Fremstilling
Crozes-Hermitage, La Rollande, er fremstillet 100% på Syrah-druen, der høstes fra midten af september til begyndelsen af oktober. Gæringen finder sted ved en temperatur på 28°C. Vinen er lagret i 12 måneder på egetræsfade inden aftapning.

Om producenten
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brotte, Crozes Hermitage, La Rollande”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter