Berentsen Divinum Eisbock Vintage 2019

kr.149,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8403 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Stelliger Divum juleøl er en øl, der er usædvanlig.
Med sine 19% tilbyder det helt nye og forskellige smagsoplevelser.

Dette er en øl, man skal tage små slurker af og nyde, som man ellers ville gøre med en cognac. Vi anbefaler også at servere det i et cognacglas, i samme mængde som cognac. Tag små slurker! Den første slurk kommer som et chok for smagsløgene, og det er vanskeligt at placere alle elementerne i den ekstremt komplekse smag. Det er først ved anden og tredje slurk, at du begynder at bemærke alle de skjulte smag, der er dybt skjult under det første indtryk, og øllet bevæger sig gennem forskellige stadier, jo længere du smager på det.

Chokolade, tørret frugt, karamel, vanilje, kaffe, lakrids og mange flere subtile toner. Der brygges en lille mængde hvert år, og det er en utrolig krævende øl at lave.

Vi håber du sætter pris på det håndværk og tid og kærlighed, der går ind i dette bryg. Mange mennesker opbevarer dette øl over flere år, og det er i konstant udvikling. Korrekt opbevaring er vigtig for at undgå, at øllet forringes, så hold venligst flasken stående, mørk og kølig. Jo koldere det opbevares, jo længere tager modningsprocessen, men vi anbefaler ikke at opbevare den over 12 grader. Efter to til tre år udvikler øllen en stor aroma af blandt andet, frisk cigar / tobak, der passer godt til øl profilen. Den maksimale anbefalede opbevaringstid er vanskelig at sige, den blev brygget for første gang i 2010 – og vi smager 2010-versionen hvert år. Det udvikler sig stadig godt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Berentsen Divinum Eisbock Vintage 2019”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter