Udsalg!

Batasiolo Moscato Spumante Rose

Original price was: kr.110,00.Current price is: kr.100,00.

Varenummer (SKU): 1321037 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

BENI DI BATASIOLO MOSCATO SPUMANTE ROSÉ

En sødmefyldt lækkerbisken fra Beni di Batasiolo, som kan nydes til dessert eller som et glas i utide, fordi den smager godt.

God til:
Dessert, aperitif

SØDMEFYLDT OG FRUGTIG
Moscato Rosé Spumante ser flot ud i glasset med sin lette, pink farve. Fine bobler der vedholdende stiger op i glasset. Duften er behagelig og charmerende med kirsebær og frisk frugt. Smagen er sødmefyldt, frisk og har god intensitet og vedholdenhed i eftersmagen.

Moscato Rosé Spumante er den perfekte dessertvin, men med sin sødme og friskhed kan den med lethed nydes til enhver lejlighed.

Serveringstemperatur: 6-8°C

Fremstilling
Moscato Rosé Spumante er lavet på Moscato Bianco og aromatiske røde druer. Druerne plukkes i første halvdel af september. Efter hurtig transport til vineriet, afstilkes druerne og presses let. Vinen nedkøles til 0ºC og lagres i op til en måned før gæring. Gæringen startes langsomt i autoklaver til vinen har opnået en alkoholprocent på 7,5, hvorefter den tappes på flasker.

Om producenten
Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder.

Udover de fantastiske Barolo vine fra Piemonte’s ”great vineyards”: Briccolina, Boscareto og Cerequio, producerer Batasiolo en lang række andre flotte vine: Barbaresco, Barbera d’Asti, Moscato d’Asti, m.fl.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batasiolo Moscato Spumante Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter