A.H. Riise Thin Blue Line

DKK475,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5712421014706 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

A.H. Riise Thin Blue Line er et blend lavet helt specielt til politiets støtteforeningen. Sammen har vi skabt en helt særlig, eksklusiv rom som blev særdeles velsmagende

Næsen giver noter af honning og gammelt læder. Det florale er nedtonet, i stedet får vi påmindelser om varme vinterkrydderrier og mild tobak.

Smagen har en forunderlig mildhed, fantastisk rundhed blottet for skarpe kanter. Vi smager nelikke og engelsk lakrids, også her får vi honning. Her er tale om en rom der virkelig stryger en med hårene. Efterlader en lang og varm eftersmag.

The Thin Blue Line Denmark, er en frivillig forening, som er stiftet og drevet non profit af menige ansatte i politiet. Foreningen er stiftet på baggrund af 2 alvorlige skudepisoder mod danske betjente i 2016, den ene desværre med dødelig udgang.

Foreningen har til formål at støtte nuværende og tidligere ansatte ved politiet, som er kommet alvorligt psykisk eller fysisk til skade i tjenesten. Foreningen støtter ligeledes de pårørende og efterladte.

Ved købet af denne flaske rom, støtter du foreningens fremtidige økonomiske arbejde for, at kunne hjælpe politifolk der er kommet alvorligt til skade ved udførslen af deres job i politiet. Mennesker og familier, som har betalt en høj pris, for af passe på det danske samfund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A.H. Riise Thin Blue Line”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.