A.H.Riise Frogman Conventus Ranae 60%

kr.599,00

Type – Superior Spirit Made From Premium Matured Rum>
Producent – A.H.Riise Spirits
Land – N/A
Region – N/A
Indhold – 70cl
Alkohol – 60%

5 på lager

Varenummer (SKU): ROM04841 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

A.H. Riise er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

“En speciel blend til specielle mennesker”

Findes der en bedre måde at mindes det danske Frømands Korps på, end med en unik romblanding, hvis 200-årige historie, har haft en lang og etableret forbindelse med den kongelige danske flåde.

A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman – Conventus Ranae er håndblendet og modnes i smukke egetræsfade – hver med en unik historie.

THE FROGMAN ASSOCIATION CONVENTUS RANAE

Frømands korpset blev oprettet i 1957 og var inspireret af den britiske specialbådtjeneste (SBS), Amerikas undervandsnedrivningshold (UDT og Navy SEALs) og de norske marinejægere. Maritime operationer har og vil altid være en af de korpsets centrale opgaver.

Efter afsluttet tjeneste, kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (’en samling af frøer’ på latin) – frømændenes formelle forening, der har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd.

I de senere år har A.H. Riise samarbejdet med Conventus Ranae, hvilket blandt andet har ført til lanceringen af den berømte A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum 58%. I 2017 kom Royal Danish Navy Frogman 60, for at markere Frømands korpsets 60-års jubilæum, og nu kommer denne Frogman 60% som erstatning for de foregående. Den nye Frogman ligger meget tæt op ad jubilæumsudgaven.

Duft:

På trods af den høje alkohol %, er det en ret let duftende rom, domineret af balsamisk glasur og mokka med hint af brændte noter og appelsin

Smag:

Alkoholen er mere til stede, men på en pæn og integreret måde, hvor noterne fra duften går igen sammen med ananas og kokosnød mælkechokolade

Eftersmag:

Meget cremet med noter af mørk chokolade og mokka

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A.H.Riise Frogman Conventus Ranae 60%”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter