Udsalg!

2020 Mercurey Champ ladoy, Dom. Belleville

Original price was: kr.350,00.Current price is: kr.299,00.

10 på lager

Varenummer (SKU): 5700000012601 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Pinot Noir-druerne til denne Mercurey Rouge hentes på to forskellige parceller i lieu-dit-vinmarken Champ Ladoy, som ligger ved den sydlige grænse for appellationen, sydøst for selve landsbyen. Begge parceller er beplantet med 45 år gamle vinstokke, men den ene vender mod nord og den anden mod øst. De to forskellige oprindelser giver en perfekt harmoni mellem friskhed og dybde.

De to parceller høstes ved fuldmodenhed på to forskellige datoer. Pinot Noir-druerne plukkes i små kasser, som straks køres til husets kældre i Meursault, hvor vinen vinificeres. Opskriften er klassisk for Bourgogne, med en gæring i store opretstående trækar, en malolaktisk gæring og en efterfølgende modning i 12 måneder på træfade à 228 l., hvoraf de 30% er nye.

Vinen har en flot, blank, rubinrød farve med purpur skær. Duften samler både frugtkarakter, dybde og kompleksitet, med lækre toner af mørke bær som blåbær og brombær samt en smule vanilje og træ. Smagen er meget frugtig og umiddelbar først, men udvikler hurtigt mere dybde og kompleksitet i munden. Vinen slutter med en rund og elegant stil, med god velour og en delikat tannin, som sammen med de let krydrede nuancer gør vinen meget charmerende. Sjælden for en rød Mercurey!

Serveres til and, kalv, lam, okse eller fuglevildt. Prøv den også til gode rødskimmeloste.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2020 Mercurey Champ ladoy, Dom. Belleville”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter