2017 Ch. Fourcas Dupre, Lictrac-Medoc

kr.179,00

68 på lager

Varenummer (SKU): 5700000012700 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

125,00 kr. v/6 fl.

Charmerende Médoc-vin med aristokratisk elegance! Vinen byder altid på fantastisk value grundet den mindre kendte appellation “Listrac”.

I hjertet af Médoc ligger Château Fourcas Dupré der i 1843 blev opført af advokaten Jean Antoine Baptiste Dupré. Siden da har ejendommen haft en spændende historie, og har bl.a. været ejet af Paul og Michel Delon fra Château Léoville-Las-Cases. Årgang 2017 er produceret under ledelse af Patrice Pagès’, der overtog efter sin fars bortgang i 1985, og afspejler på glimrende vis ejendommens tilgang til vinproduktion.

Den er lavet af en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og en mindre andel af andre traditionelle Bordeaux-druer, og er et vidnesbyrd om Listrac-Médocs unikke terroir. Beliggende på en pyrenæisk grusbrydning i en højde af 42 meter, nyder vingården godt af optimale vækstbetingelser, hvilket resulterer i druer med bemærkelsesværdig intensitet, og dybde af smag. Det er absolut en af de bedste vine, der produceres i Listrac.

Ejendommen laver en klassisk Listrac-Médoc med stor intensitet og et betydeligt lagringspotentiale. Som ung er vinen ret så tannisk, men den udvikler med alderen en blødhed, rigdom og en bredt nuanceret smag af lakrids, solbær og fine mineralske undertoner.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2017 Ch. Fourcas Dupre, Lictrac-Medoc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter