2016 Gevrey Chambertin, Clos Prieur Lupe-Cholet

kr.595,00

6 på lager

Varenummer (SKU): 5700000012595 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Firmaet har i mange år haft drueforsyninger fra den samme vinbonde på marken Clos Prieur i Gevrey-Chambertin. Det lange forhold har gjort, at det i dag er Lupé-Cholet, som dyrker parcellen, hvor man høster druerne fra. Som altid hos Lupé-Cholet er vinificeringen ret klassisk efter Bourgognes skikke, nemlig med en håndplukning i små kasser, en lang gæring i åbne gæringskar af træ med temperaturregulering og daglige omrøringer. Gevrey-Chambertin Clos Prieur er modnet på 228 l. fade (40% nye, 18 mdr.) af egetræ fra Allier, Nevers og Vosges en sammensætning som tilfører yderligere kompleksitet.

Gevrey-Chambertin Clos Prieur fra Lupé-Cholet er meget typisk for sin appellation med sarte nuancer af vilde bær i duften og karakterer af morkler, krydderier og vanille i smagen. Vinen har en god struktur og en god tannin, som giver potentiale til i hvert fald 6-8 års lagring, men i sin ungdom er det først og fremmest de frugtrige og delikate nuancer, som kommer frem i både duft og smag.

Vinen kan drikkes til f.eks. grillet, rødt okse- eller kalvekød, vildt eller til ikke alt for kraftige oste. Prøv den også til en god lammekølle. Serveringstemperatur: Ca. 16°. Husk at bruge store glas til en Bourgogne i denne klasse.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2016 Gevrey Chambertin, Clos Prieur Lupe-Cholet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter