2015 Camparo, Barolo Boiolo

kr.450,00

6 på lager

Varenummer (SKU): 521631 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Druerne er håndhøstet i La Morra kommune i oktober fra 20-50-årige vinstokke og gæret i rustfrit stål med naturlig gær og overpumpninger i en 30-dages macerationsperiode, hvor drueskindene blev i mosten hele tiden for at give maksimalt frugtudtræk. Vinen er lagret i store træfade i 24 mdr. og 12 mdr. efter tapningen.

Om producenten
I hjertet af det skønne, kuperede landskab i Piemonte ligger Azienda Agricola Camparo, der gennem tre generationer er blevet drevet af familien Drocco. Familien er i dag lige så passioneret omkring vindruedyrkning og vinfremstilling, som grundlæggeren var, og de ser stadig hele processen fra drue til vin som en helhed. Camparo har vinmarker beliggende i forskellige områder af Piemonte med flere typer jordbund, der giver de forskellige druer optimale betingelser.
Azienda Agricola Camparo blev grundlagt i 1940’erne og solgte dengang, som det var sædvane, deres vin i bulk. Først senere fik de faciliteterne, så de selv kunne tappe vinen på flasker.
Druerne er altid blevet dyrket efter økologiske principper, også da begrebet ikke fandtes. Camparo fik som en af de første vinproducenter i Langhe sin økologicertificering i 2000.
Den seneste generation har i den grad forstået, hvor vigtigt der er at investere i teknologi, udvikling af forretningen, marketing og kommunikation og at komme ind på det internationale marked. De har således udvidet kundekredsen til ikke kun at omfatte italienske købere men også udenlandske.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2015 Camparo, Barolo Boiolo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.