Beskrivelse
HARALD JENSEN
Harald Jensen blev udviklet og lanceret I 1863 af Harald Jensen, under navnet Harald Jensen Taffel Akvavit. Dengang havde akvavit et alkoholindhold på 47% vol. I 1907 blev styrken reduceret til 45%.
SMAGSNOTER
Anis, citrus, kommen
ALKOHOL OG INDHOLD
45 % / 70 cl
LAND
Danmark
HARALD KOM TIL VERDEN TO GANGE MED 26 ÅRS MELLEMRUM
HISTORIEN
Harald Jensen (født 1837) var kunstmaler og brændevinsbrænder – og en stor gevinst for kulturlivet i Aalborg. I 1863 udviklede han den aromatiske, klare akvavit, som siden har båret hans navn.
OPLEVELSEN
Den er destilleret på kommenfrø og tilsat destillat af bl.a. anisfrø, galangarod, ingefær, allehånde og romersk kamille. Smagen er nuanceret med tydeligt præg af kommen og strejf af tørrede krydderier og lakrids.
MADEN DEN PASSER TIL
Noget kunne tyde på, at Harald holdt af kraftig mad som oksebryst, tatar, roastbeef og røget ål med røræg og purløg. For det passer hans snaps allerbedst til.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.