Beskrivelse
CHURCHILL’S 20 YEAR OLD TAWNY
Liflig og fuld af finesse. Churchill’s 20 Year Old Tawny er smagsfyldt og fyldig med god vedholdenhed i eftersmagen.
God til:
Dessert, ost – mild
LIFLIG, NØDDEAGTIG OG KRYDRET
Lys rød farve med gylden kant. Den lækre duft er fyldt med mandler og mørke kirsebær. Smagsfyldt og fyldig uden at miste det interessante, en kombination af alder og finesse og med en lang og frisk eftersmag.
Serveringstemperatur: 12-14°C
Fremstilling
Denne Tawny Port har lagret på brugte egetræsfade i gennemsnitligt 20 år, hvilket har blødgjort tanninerne og tilført flere lag af kompleksitet. Den er liflig og fyldt med finesse. Churchill’s 20 Years Old Tawny er filtreret og klar til at nyde med det samme, så den kræver ikke at lagre yderligere i flasken.
Om producenten
Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. Firmaet blev født af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den. Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.
Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.
Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.