Wilson & Morgen Ardmore 2009 Single Malt Heavy Pea

kr.475,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SMAL4371 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Siden 1992 har Wilson & Morgan tilbudt et fint udvalg af sjældne uafhængige aftapninger af Skotsk maltwhisky. Wilson & Morgan vælger kun malts med en lagringstid på 10 til 30 år. Fadene opbevares i lande over hele verden. Og i mange tilfælde modnes de yderligere i portvins-, rom- eller marsala fade i Italien. Alt er personligt udvalgt af Fabio Rossi, der følger en simpel regel for sine valg: ”Stol på din gane og dit instinkt.” Og det er formentlig på grund af denne regel, at hans whiskyer er specielt attraktive på markedet i dag.

Efter succesen med udgaven af den 5 årige Ardmore, var nysgerrigheden stor efter at prøve en ældre version af denne usædvanligt røgfyldte Speyside malt. Denne gang er resultatet blevet mere intens og kompleks, mens den rene baggrund af malt stadig er til stede. Endnu sødere og mere maltsmag end før.

Duft

En sådan røgfyldt intensitet finder et perfekt fundament i den cremede, saftige rigdom og fløjlsagtig duftende vanilje fra ex-bourbon fade, honning, kamille, med strejf af bivoks og sød lakrids

Smag

I første omgang domineret af en eksplosion af sod, tjære og røg fra tørv – som et bål af fyrretræ med en balsamisk friskhed af mynte, kamfer og harpiks

Eftersmag

En delikat surhed af grønne bananer og velsmagende citronskal, som forlader en stimuleret gane, forfrisket og klar til endnu en slurk!

Kommentar

Så spændende … men forskellig nok til at vække interessen for enhver krydret røghoved!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wilson & Morgen Ardmore 2009 Single Malt Heavy Pea”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.