W&M Benrinnes 2013-22 ‘1st Fill Bourbon Barrel

kr.550,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SMAL5614 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

BENRINNES 2013-22 ‘1ST FILL BOURBON BARREL’ W&M

En helt igennem klassisk, delikat Speyside-whisky. Perfekt til når du bare vil have en God, Gammeldags Whisky.

Duft

Velduftende og blød – Forårsblomster og delikate frugtnoter (bananer, appelsiner, abrikoser) samt et strejf af vanilje.

Smag

Yderst delikat, men dog fast – med akaciehonning, vanilje, citronskal, modne appelsiner og mørke kirsebær, samt bivoks og et strejf af tanniner.

Eftersmag

Peberkrydret og intens, men dog honningsød og blød.

Om produktet
Nogle gange har man bare brug for en whisky, der er nem at drikke, men samtidigt fyldt med nuancer og små detaljer: ingen overdrevet røg, ingen pikante smagsnoter, ingen stærk sherrysmag – bare en god, gammeldags whisky.

Benrinnes 2013-22 1st Fill Bourbon Barrel er et perfekt eksempel på sådan en whisky. Den har en frisk, ren, behagelig og afrundet smagsoplevelse som virkeligt lader spiritussens grundsmag træde frem.

Benrinnes 2013-22 1st Fill Bourbon Barrel er udgivet med en ABV på 46%.

Smagsnoter
På næsen mødes man af en bouquet af forårsblomster, delikate frugtnoter (bananer, appelsiner, abrikoser), et strejf af vanilje. Den er velduftende og blød som få andre whiskyer.

I smagen forbliver den meget delikat, men dog med en mere fast intensitet. Et intrikat væv af akaciehonning, vanilje, citronskal, modne appelsiner og mørke kirsebær, men samtidigt en fylde som bivoks og endda et strejf af tanniner som kan misforstås for at være et strejf af røg. Først i eftersmagen viser der sig noter af peberkrydderi og intensitet, om end den stadigt forbliver honningsød og behagelig.

Hvad er Wilson & Morgan Barrel Selection?
”Enhver, der elsker whisky, kan ikke være så dårlig.” W.C. Fields (1880-1946)

Siden 1992 har Wilson & Morgan Barrel Selection tilbudt et stærkt udvalg af sjældne, uafhængige aftapninger af Skotsk maltwhisky.

Wilson & Morgan vælger kun de bedste malts, alle med en lagringstid på 8-30 år. Fadene opbevares verden over, bl.a. i Japan, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz og Italien. Her lagres de i mange tilfælde yderligere i sherry, rom-, marsala- eller portvinsfade.

Alle fadene er personligt udvalgte af den italienske spiritusekspert Fabio Rossi (som også står bag Rum Nation). Rossi følger kun én eneste regel i sin udvælgelsesproces:

”Stol på din gane og dit instinkt!”

Selvom reglen virker meget enkel, lader der alligevel til at være noget om snakken – flasker fra Wilson & Morgan er gået hen og blevet særdeles eftertragtede indenfor single malt kredse!

Om Benrinnes
Benrinnes er et skotsk destilleri med beliggenhed i Speyside-regionen. Denne relativt lille region af det skotske højland har en helt massiv koncentration af whiskydestillerier, og er kendt for at producere whisky med smag af modne frugter, honning og mild cigarrøg.

Benrinnes ejes af spiritusgiganten Diageo, som udelukkende anvender det til produktion af blended whisky. Dermed skal man, hvis man gerne vil prøve en single malt fra destilleriet, opsøge den gennem uafhængige aftappere som Wilson & Morgan.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “W&M Benrinnes 2013-22 ‘1st Fill Bourbon Barrel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.