William Randell, Shiraz

DKK350,00

Varenummer (SKU): 521369 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

SAFTIG OG INTENS
Tæt og mørk i glasset. En duft der vokser op af glasset med mangfoldige noter. Her er stor intensitet med mørke frugter, mokka og mørk chokolade. Smagen er voldsom og meget fyldig med sorte kirsebær, blommer og krydderier. Tanninerne er bløde som fløjl, og giver en vin med lang eftersmag og stor dybde.

En god ledsager til kraftigt, gerne grillet, okse- og kalvekød.

Serveringstemperatur: 15-16°C

Fremstilling
Denne rødvin er sammensat af Shiraz-druer fra de bedste parceller, som Thorn-Clarke ejer. Fra de ældste vinstokke som giver den mest komplekse vin. De enkelte parceller vinificeres separat i åbne gæringskar, og mosten pumpes over 2 gange om dagen for at trække mest mulig farve og intensitet ud af skallerne. Efter første gæring hældes vinen på amerikanske egetræsfade, hvor den malolaktiske gæring sker. Før blanding af de enkelte parceller lagres vinen i 18 måneder på franske egetræsfade. Kun de bedste parceller bruges til den endelige blanding.

Om producenten
To store familier fra Barossa Valley har slået sig sammen i Thorn-Clarke, der nu repræsenterer seks generationers erfaring i et 100% familieejet firma. Huset er ejet af David og Cheryl Clarke (tidl. Thorn), og med sig har de deres søn, som er daglig leder hos Thorn-Clarke.

Barossa Valley er beliggende i South Australia og regnes for det bedste område i Australien til fremstilling af topvine. Det unikke ved Barossa Valley er en palet af mere end 10 forskellige jordbundstyper og varierende højder. Thorn-Clarke’s filosofi går på, at kvalitetsvin fødes i marken, derfor har de gennem flere års opkøb skaffet sig velplacerede marker i 4 områder i Barossa Valley. Her fremstiller Thorn-Clarke vine på højt niveau på alt fra Riesling til Shiraz og frembringer således en bred vifte af fremragende vine. Varmest er der i den nedre del af Barossa Valley, hvor f.eks. Shiraz druen har optimale betingelser. I den køligere Eden Valley længere mod nord er forholdene perfekt til fremstilling af Riesling.

Thorn-Clarke deler deres vine op i 4 overordnede serier – Milton Park, Terra Barossa, Mount Crawford og Shotfire. På toppen byder Thorn-Clarke på William Randell, der er husets absolutte topvin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “William Randell, Shiraz”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter