Viña Tarapacá Rosé

kr.75,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 721011 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

VIÑA TARAPACÁ ROSÉ

En meget moderne rosé som har øget kompleksitet og god dybde i smagen. Perfekt til lette retter eller som aperitif.

God til:
Salater, skaldyr, sushi, fisk – fede, fisk – mager, aperitif

BLØD, BALANCERET OG FRISK
Viña Tarapacá Rosé er en vin, der skiller sig ud allerede når den kommer i glasset: Farven er flot mørk med en dybde der viser, at her er en vin med smag. Duften er fyldt med modne solbær og frisk sommer. Smagen er overvældende, meget elegant og alligevel med en god dybde og fylde. Her er både solbær og friske druer. Med denne vin i glasset har man allerede lyst til det næste glas.

Vinen er velegnet til lyst kød, pastaretter, fed fisk og asiatisk mad. Du kan også bruge den som en fremragende velkomstdrik!

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Viña Tarapacá Rosé er høstet fra over 10 år gamle vinstokke, der dækker et areal på 120 ha, hvor jorden er kalkholdig. Markerne ligger 480 meter over havets overflade. For at opnå den optimale vin samt en ensartet kvalitet og smag fra år til år varierer vinmagerne druesammensætningen lidt hvert år. Udgangspunktet er altid Cabernet Sauvignon og Syrah som de to hoveddruer og afhængigt af årets høst tilsættes mindre mængde af andre druer som f.eks. Mourvedre-, Petit Verdot- og Sauvignon Blanc.

Druerne høstes i slutningen af marts. Inden gæringen begynder ligger mosten sammen med drueskallerne i ca. 10 timer for at mest mulig karakter fra druerne. Resultatet udebliver da heller ikke: Flot mørk farve og en duft af klassisk Cabernet Sauvignon. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved en lav, kontrolleret temperatur for at bevare druernes store frugtrigdom i den endelige vin.

Om producenten
Flere gange kåret som Chiles bedste vinhus!

Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viña Tarapacá Rosé”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter