Viña Rufina Gran Reserva

kr.300,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 521239 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

VIÑA RUFINA GRAN RESERVA

En imponerende vin med delikat og kompleks smag der udvikler sig i munden.

God til:
Vildt, rødt kød, ost – kraftig

KOMPLEKS, FRUGTIG OG HARMONISK
Smuk og funklende mørkerød i glasset. Duft af søde, mørke bær og en herlig, blød tekstur i munden. Lang og kompleks eftersmag med gode tanniner.

Nyd vinen til f.eks. rødt kød og vildt.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Lavet i begrænset mængde og udelukkende på udvalgte Tempranillo-druer fra vinmarker med en jordbund, der består af kalk, ler med masser af småsten, som giver god dræning af jorden. Klimaet er kontinentalt med indflydelse fra Atlanterhavet, som giver store varmeudsving både mellem dag og nat men også mellem sommer og vinter. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på mellem 80 og 100 år, og druerne plukkes manuelt. Gæring sker i tanke af rustfrit stål med temperaturkontrol på mellem 28°C og 30°C. Efter gæring lagrer vinen 36 måneder på franske og amerikanske egetræsfade og 30 måneder på flaske.

Om producenten
Bodegas Santa Rufina ligger i Cubillas de Santa Marta i Valladolid og hører under oprindelsesbetegnelsen D.O. Cigales. Firmaet er et familieforetagende, som blev grundlagt i 1997. Deres vine kom dog først på markedet i 2003. Vinhuset har over 90 ha vinmarker, hvoraf 80% er beplantet med Tempranillo, 10% med Merlot, 5% med Cabernet Sauvignon og de resterende 5% med de to hvidvinsdruer Verdejo og Albillo. Vinmarkerne ligger alle omkring vineriet, hvilket reducerer transporttiden fra druerne bliver høstet til de modtages og bearbejdes på vineriet. Jorden består af sand, kalksten og hvidt ler. Både klimaet med høje temperaturforskelle fra nat til dag og de stenede jordbundsforhold, som i løbet af natten afgiver den varme, som jorden har suget til sig i løbet af dagen, gør vinmarkerne særdeles velegnede til dyrkning af druer.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viña Rufina Gran Reserva”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter