Unhiq X.O. Malt Rum

kr.899,00

Type – Mørk Rom

Producent – Oliver & Oliver

Land – Den Dominikanske Republik

Region – Den Dominikanske Republik

Indhold – 50cl

Alder – 25-30års Solera

Alkohol – 42%

Finish – Bourbon

Ikke på lager

Varenummer (SKU): UQ01 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Maltrom er den betegnelse man på Cuba, i midten af det 19. århundrede, brugte om de bedste og mest aromatiske rom. Rom som var destilleret op, så de havde en alkoholprocent på mellem 72-74% og hældt på flaske ved en alkoholprocent på 42%. Producenten har ønsket at skabe en rom, som produktionsmæssigt og smagsmæssigt ligger sig op ad disse såkaldte Malt rom, som var kraftfulde rom med intens sødme og robust styrke.
Unhiq rom er produceret på et destillat på 72% og blandet med et ”lettere” destillat på omkring 90% alkohol, inden det har fadlagret på brugte Bourbon whiskyfade i 31 år efter solera-metoden.

Producenten har anført 1982, som denne roms vintage år. Duften er meget aromatisk af muskatnød, tørret frugt som svesker og figen, med noter af vanilje og mandel, kokosnød og sukkerrør. Der er tale om en smagseksplosion, hvor fadsmagen går i et sublimt sammenspil med smagsnuancer af vanilje, ristede kaffebønner og Bourbon, samt et mere subtil hint af kanel. Til hver flaske hører en lille bog, som indeholder et såkaldt autenticitet certifikat underskrevet af producenten. Den lille bog, som er skrevet på spansk, indeholder også fortællingen om denne meget specielle roms historie og et skema over mængden af rommens estere, aldehyder og højalkoholer. Interessante informationer for alle romentusiaster. Der er tale om en begrænset produktion på 6500 liter til hele verdensmarkedet og hver flaske er nummereret.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unhiq X.O. Malt Rum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter