Torabhaig Allt Gleann Batch Strength

kr.695,00

5 på lager

Varenummer (SKU): SMCS5754 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Denne batch strength udgave af Torabhaig Allt Gleann Single Malt er tappet ved 61,1% alkohol og udgivet i et ganske begrænset antal.

Duft & Smag

Robust og røget – men samtidigt med en forførende kompleksitet og dybde.

Om Produktet
Det unge Torabhaig destilleri udgiver hvert 2. år en ’kapitel’ af Torabhaig Single Malt Whisky, der i sidste ende skal munde ud i Torabhaig 10 års single malt.

Denne batch strength udgivelse markerer afslutningen på Allt Gleann kapitlet. Whiskyen er lavet på en kombination af udvalgte fade, og er puttet i flaske ufortyndet og uden tilsat farve. Resultatet er en dyb, mørk og utroligt lækker røget whisky med et fenolindhold på 78+ PPM.

Torabhaig Allt Gleann Batch Strength er udgivet ved en fadstyrke på 61,1% alkohol.

Om Torabhaig
I 2013 begyndte Mossburn at renovere en gård på Isle of Skye, og i 2017 stod Torabhaig Distillery endeligt klart. Det var det første destilleri bygget på øen i 190 år, og det andet (lovlige) destilleri som nogensinde havde været på øen.

Fordi Single Malt helst skal lagres i nogle år, gik der noget tid inden destilleriets 1st edition udkom. Det skete endeligt i foråret 2021, og allerede i efteråret samme år stod de klar med en 2nd edition. Planen derfra er at udgive en ny edition ca. hvert andet år, indtil man i 2028 håber at stå klar med den først udgivelse af:

Torabhaig 10 YO Single Malt.

Om Mossburn
Mossburn Distillers Ltd. er en uafhængig whiskyaftapper, der opkøber fade af whiskydestillerier, hvorpå de eksperimenterer både med indhold og med fad. Resultatet er en lang række spændende udgivelser, som absolut kan anbefales både til kendere og til nybegyndere.

MacY er meget glade og stolte af at kunne præsentere Mossburns sortiment her i Danmark. Deres udgivelser er altid af høj kvalitet – og så er prisen ganske moderat!

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Torabhaig Allt Gleann Batch Strength”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter