Udsalg!

The Macallan Harmony Collection – Intense Arabica

Original price was: kr.2.495,00.Current price is: kr.1.999,00.

2 på lager

Varenummer (SKU): 5700000009977 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

HARMONY KOLLEKTIONEN INSPIRERET AF INTENSE ARABICA
Den anden udgave i vores begrænsede årlige udgivelsesserie, denne specielle single malt udstråler smag af sød eg, tiramisu og mørk chokolade, og giver en dejlig whisky og kaffe parringsoplevelse.

EN SANSEREJSE
Denne specielle single malt er inspireret af den etiopiske Arabica-bønne. Etiopien hævdes at være fødestedet for kaffe, da Arabica-bønnen var den første kaffeart, der blev dyrket.

Med en distinkt kaffesmag udstråler denne whisky noter af espresso, mørk chokolade og sød eg. Den intenst smagende single malt inviterer dig til at fordybe dig i en sanserejse gennem smag og aroma.

PROCESSEN
Harmony Collection er en begrænset årlig udgivelsesserie inspireret af vores iboende nysgerrighed og vores innovative og kreative tankegang. Macallan Whisky Maker Steven Bremner var vært for en masterclass med verdenskendte kaffemestre for at udforske processen fra mark til kop.

PRÆSENTATION
Den anden udgivelse af Harmony Collection præsenteres i en gaveæske lavet af genbrugte og genbrugsmaterialer. Indpakningen er ekspertudviklet til at give nyt liv til kaffebønneskaller, et biprodukt af kaffe, som ellers ville være blevet kasseret.

Inspireret af håndværket og nøgleingredienserne blev farven rød valgt til emballagen for at afspejle kaffefrugtens rige røde farve.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Macallan Harmony Collection – Intense Arabica”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter