Tarquin’s Dry Gin

kr.399,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5060353070001 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

I starten af 2012 etablerede den dengang, kun 26-årige Tarquin Leadbetter sit helt eget destilleri, Southwestern Distillery i Cornwall i det sydvestlige England.

I de smukke omgivelser i Cornwall , bliver der produceret denne Tarquin’s Gin, et sublimt stykke håndværk, hele vejen ned til mindste detalje.
Resultatet er en – elegant , afbalanceret og delikat Gin, med en aroma og duft af blomster og citrus. Smagen er sprød citrus, med en eftersmag af enebær, sød lakridsrod , blomster og masser af krydrede detaljer fra peber og koriander.
Gin mageren, Tarquins mål har hele tiden været, at lave en frisk, klar og livlig gin. Denne gin indeholder 12 botanicals, som typisk findes i de fleste gin.

Men for Tarquin, er der i de fleste tilfælde, valgt anderledes sorter., bla. er enebærren fra Kosovo, bulgarske korianderfrø, frisk skal fra sød appelsin, citron og grapefrugt (normalt bruges soltørrede varianter) Orrisrod fra Marokko, kardemommeskal fra Guatemala, bitre mandler fra Marokko, kanel fra Madagaskar, lakridsrod fra Usbekistan og Devon violer fra Tarquins egen have.

Tarquin s Gin vandt guld på den International Wine & Spirits Competition – IWSC i 2014.
DET GODE HÅNDVÆRK

Alle tolv botanicals udblødes natten over i neutral alkohol base fra hvede i den lille kobber pot still, og destillatoren opvarmes ved brug af åben ild. Det færdige gin koncentrat hviler i flere dage efter destillation. Derefter bliver den fortyndet ned til den endelige alkoholprocent på 42 med den reneste kildevand, fra det nærliggende Boscastle.

Alt foregår i hånden, det gælder også påsætning af etiketter, isættelse af korkprop og forsegling med den specielle og karakteristiske blå voks. Tarquin slutter selvfølgelig af med, at påskrive batchnummer og underskrive personligt på hver eneste flaske i hånden.

Resultatet taler for sig selv: en frisk, klar og livlig gin. Men den er også elegant, delikat, og velbalanceret. Aromaen er mild med frisk. Der er både blomster- og citrusnoter at finde i næsen, mest af alt en frisk duft af enebær.

I munden er Tarquin’s Gin let, cremet og super tør. Den friske fyrrenålagtige enebær fra næsen går igen på paletten. Med et twist af blomstrede noter og masser af sprød citrus a la lime- og citronskal.

Eftersmagen er lang og tør af enebær, lakridsrodssødme, blomst og masser af krydrede noter fra peber og koriander.

TARQUIN’S DRY GIN
En gin hvor alt bliver håndlavet fra start til slut – men springer ikke over vor gæret er lavest her

Næsen: Mild og frisk, med spor af blomster- og citrusnoter samt frisk fyrrenål.

Munden: Let og ekstrem tør. Enebær smag med et twist af blomstrede noter og sprød citrus/lime.

Finish: Lang og tør af enebær, lakrids, blomst og krydrede noter fra f.eks peber og koriander.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tarquin’s Dry Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter