Silver Mountain, Lodi, Zinfandel

kr.100,00

Varenummer (SKU): 522021 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

SILVER MOUNTAIN ZINFANDEL

Lodi Zinfandel med intense noter af brombær, kirsebær og en smule chokolade. Afslutningen er lang og fyldig med lidt eg og vanilje.

God til:
Svinekød, kylling og kalkun, ost – mild

INTENS, FYLDIG OG HARMONISK
Silver Mountain fremstår intens rød i glasset med elegante violette reflekser. I duften mødes man af modne skovbær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen. I munden opleves vinen fyldig og flot balanceret. Man bombarderes af modne røde bær, et lækkert sødmefuldt element og et lille bid af krydderi, der samler udtrykket. Eftersmagen er elegant og frugtfyldt med lækre bløde tanniner og flot harmoni.

Server denne lækre vin til lyst kød som svin og fjerkræ, gerne med sødmefuldt tilbehør eller til milde oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Druerne er høstet ved optimal modenhed fra bakkerne i området Lodi, hvor netop Zinfandeldruen har optimale forhold. Efter høsten er druerne bragt til vineriet, hvor de presses let, inden de gennemgår en traditionel gæring ved kontrollerede temperaturer på rustfrie ståltanke. Temperaturerne under gæringen holdes på 22-26 oC for at bevare druernes friske frugt og typicitet i den endelige vin. Efter endt gæring lagres vinen 2-3 måneder på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade for at samle sig og opnå den ønskede balance.

CO2 – Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelseslandet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk udgør bulkvin en stadig stigende del af vores forretning. Læs mere her – www.co2friendlywine.eu

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silver Mountain, Lodi, Zinfandel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter