Seedlip Garden 108

kr.299,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5060448760015 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

SEEDLIP GARDEN 108 (ALKOHOLFRI)
Seedlip Garden 108 er et alkoholfrit urte- og plantedestillat. Garden 108 er lavet ved destillation af mynte, hø, rosmarin, timian, humle og ærter fra familiens eget landbrug, og resultatet er et fantastisk aromatisk alternativ til spiritus. Her er ingen alkohol eller kalorier, og ingen sukker, sødemiddel eller kunstige smagsstoffer tilsat. Garden 108 fungerer suverænt godt med danskvand, tonic, kold grøn te eller kombucha.

Farve: Klar
Duft: Frisk, sommerlig og grøn duft af nye ærter, rosmarin og timian.
Smagsnoter: Noter af humle og mynte.
Serveringsforslag: Prøv den med tonic, kølig grøn te eller kombucha.

Hvad skal man drikke når man ikke drikker? Et velkendt dilemma for de fleste, og ét, som Ben Branson har forsøgt at løse med Seedlip. Idéen fik han fra bogen The Art of Distillation fra 1651, som indeholder mange opskrifter på urte- og plantedestillater tiltænkt som lægemidler. Ben, hvis familie har en lang historie som landmænd, fandt på at udnytte sådanne destillater, ikke for deres angiveligt medicinske egenskaber, men for smagens skyld. Han var træt af vammelsød sodavand og fantasiløse mocktails og savnede et mere ”voksent” og interessant alternativ til cocktails, vin og spiritus. Efter to års eksperimenteren fandt han den perfekte opskrift på et ikke-alkoholisk destillat, som havde den rigtige urtede, friske og komplekse smag.

Debutudgaven af Seedlip, Spice 94, blev sat til salg i 2015, og den første batch på 1000 flasker blev udsolgt på 3 uger. De næste 1000 flasker blev udsolgt på 3 dage, og da tredje batch ramte markedet blev de 1000 flasker solgt på under 30 minutter! I dag tæller Seedlip flere varianter, og brandet er fast inventar hos førende cocktailbarer. På hjemmesiden, https://seedlipdrinks.com/, kan man få inspiration til et væld af anvendelsesmuligheder i mocktails udviklet af nogle af verdens bedste bartendere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seedlip Garden 108”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter