Sabatini Gin

kr.499,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 806802810942 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

ÉN FAMILIE, TO PASSIONER: TOSCANA & GOD GIN
En passion for Toscana og en passion for god gin! Sådan indleder Sabatini familien deres historie om Sabatini Gin, der produceres i det dejlige Toscana i Italien. Sabatini Gin er ikke kun et produkt af høj kvalitet, men det er også resultatet af et perfekt ægteskab mellem smag, aroma, charme og historie.

Sabatini familie, har konstrueret og bygget med passion og professionalisme. Trods alt er Sabatini Gin intet mindre end en ny episode af den vigtige historiske og kulturelle bånd mellem Toscana til England.

Sabatini familien har dybe rødder i at producere vin og spiritus i Italien, og valgte derfor i 2015 at føje gin til deres ekspertise. Sabatini Gin har allerede høstet meget ros, da den er speciel i forhold til mange andre gins, da den er en autentisk afspejling af de smagsnuancer som netop er kendetegnet for området Toscana.

I samarbejde med ginekspert Charles Maxwell, er destilleringen og udvikling af Sabatini gin nemlig blevet til. De lokale tunger mener at de bedste enebær i verden kommer fra Toscana.

Derfor er basen for denne gin enormt velsmagende. Alle ingredienser er typisk Toscanske og høstet på Sabatini familiens ejendom nær Cortona.

TOSCANSKE AROMAER TIL EN INTERNATIONAL GIN
SABATINI GIN er en premium gin fremstillet ved håndværksmæssige metoder, både i destillationsprocessen og i stræben efter at opfylde yderst specifikke produktspecifikationer, såsom tilstedeværelse af fennikel i den aromatiske blanding.

Der er ni botaniske planter i SABATINI GIN, alle dyrket i Toscana: Enebær, Koriander, Iris, Fennikel, Lavendel, Olivenblade, Timian, Citronverbena og Salvie. De fleste af dem er vilde planter høstet på Sabatinis ejendom i Teccognano i det sydøstlige Toscana.

Enebær
Enebær (Juniperus communis) er en af ??de grundlæggende botanicals i alle gins. Det er en plante med nåleformede blade, der kan vokse i form af en busk eller et træ og producerer duftende bær med en lidt bitter smag, også kendt som “coccole” i Italien, hvor planten er almindeligt i Alperne.

Koriander
Koriander (Coriandum sativum) er også kendt som kinesisk persille. Den har været kendt siden det gamle Ægypten, for dets aromatiske egenskaber, fordøjelseseffekter og til at lindre migræne. Korianderfrø giver SABATINI GIN sin karakteristiske citrusfrugtsmag og øger duften af ??enebær.

Fennikel
Fennikel (Foeniculum vulgare) er en staud- urteagtig plante, som typisk vokser omkring Middelhavsområdet. Dens blomster og frø giver SABATINI GIN sin delikate og vilde smag.

Citronverbena
En typisk Middelhavesbotanical, som også er i SABATINI GIN. Citronverbena blev introduceret til Europa fra Sydamerika i det 17. århundrede. En staude plante med hvide blomster der vokser vildt, og indeholder melatonin og bruges almindeligvis til at lindre smerter. Den har en frisk duft svarende til citron eller citronmelisse.

Destillations- og aftapningsfasen drives af Thames Distillers Ltd. of London, der drives af den berømte Maxwell-familie, der har destilleret nogle af verdens mest prestigefyldte gins i over 300 år. Den traditionelle infusionsdestillationsproces overvåges af Charles Maxwell og producerer en gin med en alkoholprocent på 41,3%. Spiritussen præsenterer behagelige, friske noter af urter og påpeger tydeligt aromaerne i det Toscanske landskab. På ganen er Sabatini Gin fyldig, men ikke overbærende, og efterlader en delikat, dvælende eftersmag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sabatini Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter