Udsalg!

Rutini Trumpeter Malbec Rose

Original price was: kr.100,00.Current price is: kr.75,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 721041 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

RUTINI TRUMPETER ROSÉ DE MALBEC

Rutini Wines har med succes brugt de samme metoder som bruges i Provence og har opnået en krystalklar rosévin, som netop er typisk for Provence.

God til:
Skaldyr, fisk – fede, fisk – mager

BEHAGELIG, SØDLIG MEN SAMTIDIG FRISK
Trumpeter Rosé de Malbec har en sart rød farve i glasset med hindbærfarvede strejf. Den blomsteragtige duft efterfølges af en snert af friske røde bær som kirsebær, jordbær og ribs og afsluttes af en let duft af citrusfrugt. Noterne fra duften går igen i smagen og eftersmagen er behagelig og let syrlig.

Server Trumpeter Rosé de Malbec til f.eks. grillet fisk, retter med kylling, skaldyr eller til carpaccio.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Vinen er lavet på 100% Malbec. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er varieret. Dagene er solrige og tørre, hvilket giver perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne, som høstes om natten, når de har opnået perfekt modenhed. Herefter køres druerne straks til vineriet. Efter endt gæring lagres vinen på franske egetræsfade.

Om producenten
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, hvor Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i hjembyen, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for vine af ekstraordinær høj kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker i flere områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt at dyrke de enkelte druetyper i det område, hvor hver druetype har de mest optimale vækstbetingelser.

Rutinis bygninger ligger i Maipú og blev gennemrenoveret med helt ny teknologi i 1990’erne med stor respekt for bygningernes oprindelige arkitektur fra 1885.

I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza, som stod klar i marts 2009 til at modtage den første høst.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rutini Trumpeter Malbec Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter