Rutini San Felipe Brut Nature

kr.130,00

7 på lager

Varenummer (SKU): 1321041 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

RUTINI SAN FELIPE BRUT NATURE

En elegant mousserende vin fra Rutini i Argentina. San Felipe Brut Nature indeholder både sødme og let syre, der giver vinen en dejlig friskhed.

God til:
Aperitif, skaldyr

FRUGTIG, FRISK OG ELEGANT
San Felipe Brut Nature har en lys gul farve i glasset med gyldne strejf og fine, lette bobler. De elegante noter af blomster blandes med duften af honning. I munden opleves vinen frugtrig, frisk og med god balance mellem sødme og syre.

Server San Felipe Brut Nature som aperitif, til kolde forretter, skaldyr, laks eller til cremede frugtdesserter som f.eks. Peach Melba.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Vinen er lavet på 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er varieret. Dagene er solrige og tørre, hvilket giver perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne, som høstes om natten, når de har opnået perfekt modenhed. Herefter køres druerne straks til vineriet. Vinen fremstilles efter Charmat-metoden, hvor 2. gæringen foregår i lukkede ståltanke og først herefter tappes på flasker.

Om producenten
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, hvor Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i hjembyen, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for vine af ekstraordinær høj kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker i flere områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt at dyrke de enkelte druetyper i det område, hvor hver druetype har de mest optimale vækstbetingelser.

Rutinis bygninger ligger i Maipú og blev gennemrenoveret med helt ny teknologi i 1990’erne med stor respekt for bygningernes oprindelige arkitektur fra 1885.

I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza, som stod klar i marts 2009 til at modtage den første høst.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rutini San Felipe Brut Nature”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.