2012 Rothschild Rare Collection Rose Champagne

kr.2.595,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 1421051 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CHAMPAGNE BARONS DE ROTHSCHILD RARE COLLECTION ROSÉ 2012

En unik kombination af fire Chardonnay Grands Crus og en lille andel rødvin fra et exceptionelt år.

God til:
And, asiatiske retter

VEDHOLDENDE OG KOMPLEKS
Lys farve med kobberfarvede strejf og fine bobler. I næsen kombineres Chardonnays finesse med Pinot Noirs struktur og styrke. Ristede noter af krydderier og vanilje afspejler den delvise vinificering i egetræsfade. Når duften åbner sig, kommer Chardonnays friskhed og pærearoma frem. I munden giver bredden og den citronagtige lethed en herlig stram og sprød karakter, der viser en vn med en lækker alsidighed. Den lange eftersmag understøttes af stor kompleksitet og en dejlig bitterhed.

Rare Collection Rosé er perfekt med rosastegt andebryst eller kalv. Champagnens struktur gør den også til en yderst velegnet ledsager til let krydrede asiatiske retter.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
2012 var præget af både ekstrem kulde og varme. Den lange vinter blev efterfulgt af et køligt forår med meget lidt solskin. Efter hagl og store mængder regn, der varede til slutningen af juli, reddede augustvarmen på mirakuløs vis 2012-årgangen. Høsten var lille men af exstrem høj kvalitet og gør denne årgang til en af de hidtil bedste i dette århundrede.

Alle druerne til Rare Collection Rosé høstes i hånden og kommer fra de bedste områder i Champagne. Vinen er lavet på en basevin bestående af 92% Chardonnay og 8% Pinot Noir. Mange champagner laves på druemosten fra både første og anden presning, men til Barons de Rothschild champagne anvendes kun druemosten fra første presning.

Vinificering af de enkelte vinmarker separat i små 20hl tanke af rustfrit stål men med en lille andel i fade.
Ni måneders lagring med det lette bundfald i små tanke med jævnlig omrøring. Lagring i kælderen med bundfald i mindst otte år og mindst 12 måneder efter dégorgement.

Om producenten
Mayer Amschel Rothschild blev født i Tyskland i 1744 og siden hans grundlæggelse af Rothschild-dynastiet har syv generationer drevet firmaet med en stor ekspertise og sans for skiftende tiders tendenser. Nu er tre grene af den navnkundige Rothschild-familie gået sammen om at skabe enestående champagner. De er hver især eksperter på deres område, har høje krav til kvalitet og stor respekt for familiens stolte traditioner.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2012 Rothschild Rare Collection Rose Champagne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter