Porto Reccua Tawny Reserva Especial

kr.170,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 2121211 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

PORTO RÉCCUA TAWNY RESERVA ESPECIAL PORT

God til:
Dessert, nødder

HARMONISK OG VEDHOLDENDE
Flot gyldenbrun i glasset med gyldne strejf. Den udsøgte, fyldige duft er domineret af virkelig modne bær og tørret frugt. Perfekt afbalanceret i munden med lige dele syre og sødme og en lang, vedholdende eftersmag.

Serveres f.eks. til søde desserter og tørret frugt.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Druerne vokser i skiferholdig jord og høstes manuelt. Det milde middelhavsklima sikrer perfekt modning af druerne. Efter høsten afstilkes og presses druerne, hvorefter gæring finder sted. Gæringen stoppes ved at tilsætte brandy lavet på vin. Efter endt gæring lagrer vinen mindst syv år på egetræsfade a 550 liter.

Om producenten
Porto Réccua Vinhos SA er et forholdsvist ungt foretagende, der blev etableret i 2013. De arbejder dedikeret på at udvikle portvine og andre vine fra Douro og at udvikle den internationale markedsføring af vinene.

Réccua har et ønske om at skabe noget nyt i Douro: et nyt firma, der byder fremtiden velkommen og tænker fremad samtidig med at de kombinerer viden og arven fra det store antal vinavlere, de samarbejder med. Kun det bedste er godt nok til Réccua.

Réccua er eksperter i kunsten at skabe store vine ved at gøre brug af familietraditioner og den nyeste teknologi. De er passionerede omkring at skabe vin, tappe den på flasker og bringe vinene fra Portugals hjerte til vinelskere verden over.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Porto Reccua Tawny Reserva Especial”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.