Porto Reccua LBV 2007

DKK200,00

Varenummer (SKU): 2121213 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

PORTO RÉCCUA LBV 2007 PORT (2007)

God til:
Dessert, ost – kraftig

FYLDIG OG SØDMEFYLDT
LBV 2007 lokker med sin flotte, mørke rubinrøde farve. Næsen mødes af en varm og sødmefyldt duft af modne bær og solbærmarmelade. Munden fyldes af en fyldig smag med perfekt balance mellem syre og sødme. Smagen af frugt blandes med en intens smag af chokolade og velintegrerede egetræsnoter.

Server vinen til søde desserter og stærk ost.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Druerne vokser i skiferholdig jord og høstes manuelt. Det milde middelhavsklima sikrer perfekt modning af druerne. Efter høsten afstilkes og presses druerne, hvorefter gæring finder sted. Gæringen stoppes ved at tilsætte brandy lavet på vin. Efter endt gæring lagrer vinen på egetræsfade. Aftapning sker mellem fire og seks år efter høsten.

Om producenten
Porto Réccua Vinhos SA er et forholdsvist ungt foretagende, der blev etableret i 2013. De arbejder dedikeret på at udvikle portvine og andre vine fra Douro og at udvikle den internationale markedsføring af vinene.

Réccua har et ønske om at skabe noget nyt i Douro: et nyt firma, der byder fremtiden velkommen og tænker fremad samtidig med at de kombinerer viden og arven fra det store antal vinavlere, de samarbejder med. Kun det bedste er godt nok til Réccua.

Réccua er eksperter i kunsten at skabe store vine ved at gøre brug af familietraditioner og den nyeste teknologi. De er passionerede omkring at skabe vin, tappe den på flasker og bringe vinene fra Portugals hjerte til vinelskere verden over.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Porto Reccua LBV 2007”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.