Porto Reccua 10 Years Old Tawny

kr.270,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2121231 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

PORTO RÉCCUA 10 YEARS TAWNY PORT

God til:
Dessert, ost – kraftig, nødder

INTENS OG KOMPLEKS
Réccua 10 Years Tawny står flot og indbydende i glasset med sin ravgule farve og de rødlige strejf. Den intense og komplekse duft domineres af en blanding af rosiner, andre tørrede frugter og kanel. Fyldig og ekstremt vedholdende men stadig elegant smag.

Server vinen til f.eks. søde desserter, stærk ost og tørret frugt.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Druerne vokser i skiferholdig jord og høstes manuelt. Det milde middelhavsklima sikrer perfekt modning af druerne. Efter høsten afstilkes og presses druerne, hvorefter gæring finder sted. Gæringen stoppes ved at tilsætte brandy lavet på vin. Efter endt gæring lagrer vinen i mindst 10 år på brugte egetræsfade a 550 liter.

Om producenten
Porto Réccua Vinhos SA er et forholdsvist ungt foretagende, der blev etableret i 2013. De arbejder dedikeret på at udvikle portvine og andre vine fra Douro og at udvikle den internationale markedsføring af vinene.

Réccua har et ønske om at skabe noget nyt i Douro: et nyt firma, der byder fremtiden velkommen og tænker fremad samtidig med at de kombinerer viden og arven fra det store antal vinavlere, de samarbejder med. Kun det bedste er godt nok til Réccua.

Réccua er eksperter i kunsten at skabe store vine ved at gøre brug af familietraditioner og den nyeste teknologi. De er passionerede omkring at skabe vin, tappe den på flasker og bringe vinene fra Portugals hjerte til vinelskere verden over.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Porto Reccua 10 Years Old Tawny”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter