Pfaffl Vom Haus St. Laurent

kr.120,00

Varenummer (SKU): 521619 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

PFAFFL ST. LAURENT VOM HAUS

Overrasker ved hver mundfuld. Ideel til både rødt kød og forretter.

God til:
Vildt, oksekød, pasta og pizza

RIG, FRUGTIG OG ELEGANT
St Laurent vom Haus er rubinrød i glasset. I duften fornemmes krydderier og frugt med en snert jordbær. Smagen er fyldig med tydelig blomme, et hint brombær og en pæn portion hindbær afsluttet med krydderi og bløde tanniner.

St. Laurent vom Haus er perfekt til en god bøf eller forretter.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Druerne vokser i jord, der består af løss i et område med varme dage og kølige nætter. Efter høsten afstilkes og presses druerne, hvorefter mosten gærer ved 28?C i 21 dage i tanke af rustfrit stål. Mosten pumpes løbende over druekvaset. Efter endt gæring lagrer på brugte egetræsfade, og efter seks måneder tappes vinen på flasker.

Om producenten
Pfaffl – Kåret til “BEST PRODUCER AUSTRIA 2023” af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pfaffl Vom Haus St. Laurent”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter