Pfaffl DAC Reserve Hund Grüner Veltliner Weinviert

kr.200,00

Varenummer (SKU): 621277 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

FYLDIG, KOMPLEKS OG FRISK
Weinviertel DAC Reserve Hund har en strålende, lysegul farve. Duften af sort peber ledsages af appelsin og ananas. I smagen er der en hel symfoni af indtryk: peber møder mineralitet, citrus møder æble. Kompleksitet og fylde afslutter oplevelsen.

Weinviertel DAC Reserve Hund kan med succes serveres til eksotiske retter.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Grüner Veltliner-druerne til Weinviertel DAC Reserve Hund er dyrket på en vinmark på Bisambergkette, en bjergkæde grænsende op til Wien. Jorden her er meget speciel, den består af flysch og sandsten. De ca. 37 år gamle vinstokke står i espalier med et tæt løvtag, som holder på jordens fugtighed. Druerne presses først let og hviler i ca. otte timer før endelig presning, hvorefter gæring sker. Såvel gæring som lagring sker med 50% på egetræsfade og 50% på tanke af rustfrit stål inden aftapning.

Om producenten
Pfaffl – Kåret til “BEST PRODUCER AUSTRIA 2020” af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pfaffl DAC Reserve Hund Grüner Veltliner Weinviert”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter