Pago De Cirsus, Navarra, Chardonnay

kr.100,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 621009 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

PAGO DE CIRSUS CHARDONNAY

Superelegant Chardonnay fra troldmændene hos Pago de Cirsus. Her er god kølig frugtkoncentration og en silkeblød hvidvin med masser af karakter.

God til:
Ost – kraftig, kylling og kalkun, fisk – fede, fisk – mager, salater

BALANCERET, BLØD OG FRISK
Funklende gylden med ekspressiv duft af eksotisk frugt som mango og ananas. I munden er der god fylde med cremet struktur. Her er noter af moden gul frugt og en anelse sødme fra fadlagringen. Virkelig god balance med friskhed i eftersmagen.

En god ledsager til modne tørre oste, lyst kød, fisk og salater.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Alle vine lagres på egetræsfade fra de førende bødkerier i Frankrig og USA. 90% fransk fad og 10% amerikansk. Vinmarken passes efter de mest optimale forskrifter med ”grøn høst”, hvor man fjerner umodne drueklaser i marken inden den sidste modning går i gang. På den måde gives mere intensitet og power til de tilbageværende druer. Efterfølgende sorteres alle druer på et sorteringsbord inden de kommer i træfadene for selve gæringen.

Druerne til denne vin er høstet i slutningen af august, 350 meter over havet fra en parcel med kun Chardonnay. Efter høsten bringes druerne til vineriet i 15 kg kasser for hurtig vinifikation. Vinen gærer i rustfrie ståltanke ved kolde temperaturer på ca. 5°C.

Om producenten
Pago de Cirsus er beliggende i La Finca Bolandin i Ablitas området, som er den sydligste del af Navarra-distriktet. Her råder firmaet over 220 ha, hvoraf 65% er vinmarker. Vinproduktionen varetages af et stort hold dygtige ønologer med en tidligere ansvarlig fra Château Haut-Brion, 1’er Grand Cru Classé fra Bordeaux i spidsen.

Pago de Cirsus har opnået den højeste udmærkelse et vineri kan opnå i Spanien, nemlig klassifikationen Vino de Pago. Denne klassifikation tildeles kun de vinerier, hvor alle dele lever op til de strengeste krav, lige fra vinfremstillingen over marker, vinstokke, druer til høst, produktionsmetoder og lagring. Pago de Cirsus er med rette særdeles stolt af denne prestigefyldte udmærkelse, som vidner om kvalitet i en klasse helt for sig selv.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pago De Cirsus, Navarra, Chardonnay”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter