Nikka From The Barrel

kr.359,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3011302 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Klart en af de allerbedste whiskyoplevelser i sin prisklasse. En yderst interessant blanding af langtidslagret maltwhisky og kornwhisky med en dyb duft og kompleks smag.

KOMPLEKS OG FYLDIG
Mørk, gylden ravfarve. Duften er dyb, og smagen er kompleks men samlet.

Serveringstemperatur: 10-18°C

Fremstilling
Langtidslagret maltwhisky og kornwhisky blandes (eller “vies”), hvorefter de igen fyldes på fade for at skabe en rig harmoni af mærkbart forskellige whiskyer. Når det endelige blend aftappes, sker det direkte og resulterer i en whisky med en distinktiv personlighed, fed af velsmag og med en høj alkoholprocent.

Om producenten
I 1918 tog en ung japansk mand, der havde en ambition om at lære at lave skotsk whisky, til Skotland. Han hed Masataka Taketsuru. Han læste først kemi på Glasgow University og arbejdede derefter på tre forskellige destillerier, hvor han lærte kunsten at lave whisky. De to notesbøger, han fyldte med sine notater, blev sidenhen Japans første guide til at lave whisky. I 1920 tog han sin skotske hustru med tilbage til Japan, hvor han som den eneste japaner, der vidste, hvordan man lavede whisky, opbyggede Yamazaki Distillery. Her blev Japans første rigtige whisky produceret under Masataka Taketsurus lederskab. I 1934 tog Masataka Taketsuru og hustruen nordpå til Yoichi, hvor han grundlagde Nikka Whisky.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nikka From The Barrel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter