Udsalg!

Mure Calcaires Jaunes Riesling

Original price was: kr.198,00.Current price is: kr.150,00.

11 på lager

Varenummer (SKU): 1911067 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

MURÉ CALCAIRES JAUNES RIESLING

Fra den sydlige ende af Alsace kommer denne mesterlige Riesling. Grundet det sydlige terroir har man her lidt mere fedme end man normalt finder i Alsace Riesling.

God til:
Fisk – fede, fisk – mager, skaldyr, sushi

HARMONISK OG LIFLIG
Flot gylden i glasset med herlig ekspressiv duft af fersken og melon. Smagen har blød fylde og god struktur. Her er noter af citrus og tørret ananas i baggrunden. God fylde og en anelse sødme giver en vin med lang eftersmag.

En god ledsager til mere komplekse retter og gerne til krydrede retter fra det asiatiske køkken.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Denne riesling er fremstillet på druer høstet fra næsten 30 år gamle vinstokke. Gæringen er foretaget med temperaturstyring og på det naturlige bundfald. Dette er med til at give vinen yderligere kompleksitet. Vinen har en anelse restsødme, der skjules bag ved den flotte syre. Det resulterer i en vin der føles meget fyldig.

Om producenten
Muré-familien har produceret vin i Alsace siden 1648, og i dag er det 12. generation, der leder vinhuset. Vinene fra Muré produceres i underområdet Rouffach, som ligger i den sydlige del af Alsace, 17 km syd for Colmar. Området ligger beskyttet af ”Le Grand Ballon”, det højeste punkt i bjergkæden Vogeserne, der forhindrer vestenvinden i at bringe skyer og regn ind over Rouffach. Dette giver Rouffach et mere tørt og solrigt klima end i det nordligere Alsace. I vinene resulterer dette i mere dybde og fylde.

Muré-familien købte i 1935 det fornemme område Clos Saint Landelin, Grand Cru Vorbourg, hvorfra størstedelen af deres druer i dag kommer. Markerne udgør et areal på 16 hektar med gode jordbundsforhold. Alle druer høstes fra gamle vinstokke med et begrænset udbytte pr. hektar, og der dyrkes efter økologiske principper.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mure Calcaires Jaunes Riesling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.