Molly’s Cream 70 cl

kr.110,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4311003 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

MOLLY’S IRISH CREAM
En cremet og lækker kakaolikør.
SMAGSNOTER
Kakao
ALKOHOL OG INDHOLD
17 % / 70 cl
LAND
Irland
CREMET OG LÆKKER
Molly’s Classic Irish Cream Liqueur er produceret efter den mest moderne teknik, så den selv efter et “hyldeliv” ikke bliver ødelagt, men bevarer sin friskhed, fyldige smag og karakter.

Molly’s Classic Irish Cream Liqueur kan nydes afkølet eller som “fløde” i kaffen, til forskellige cocktails samt til dessert, hvor den hældes over flødeis.

Fremstilling
Molly’s Irish Cream Liquor er en førsteklasses blanding af frisk fløde, lagret irsk whiskey, lækker irsk spiritus og naturlig chokoladesmag. I Molly’s bruges så frisk en fløde som muligt af ypperste kvalitet fra lokalt opdrættede køer, der har gået og nydt græsset på marken. Fløden er faktisk så frisk, at det typisk kun tager 48 timer at få fløden fra ko til flaske. Med Terra Ltd.s lange historik inden for fremstilling af flødelikør og brug af teknologi af højeste og nyeste art, formår de at frembringe Molly’s, som uden tvivl er den irske flødelikør, der smager bedst.

Da en stor kendt producent af irsk cremelikør valgte at flytte deres produktion greb de tidligere ansatte chancen. De opkøbte fabrikken, forfinede opskriften, og fremstiller i dag Molly’s Irish Cream, der er en let og elegant cremelikør.

Om Producenten
Terra Ltd. ejes af familien McKevitt og er den største familieejede producent af flødelikør i Irland. Med rødder tilbage til 1970’erne, hvor flødelikør blev opfundet er Terra et af de firmaer, der har eksisteret i længst tid i hele verden. Terra producerer bl.a. Molly’s Irish Cream og Maloney’s Country Cream.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Molly’s Cream 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter