Udsalg!

2021 Moillard-Grivot Bourgogne Pinot Noir Premium

kr.240,00

5 på lager

Varenummer (SKU): 321063 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

MOILLARD-GRIVOT AOP BOURGOGNE PINOT NOIR SIGNATURE

God til:
Kalv

FYLDIG OG BLØD
Smuk, dyb granatrød farve med lilla-agtige reflekser. Delikat duft af træ kombineret med røde og sorte bær. Smagen er fyldig og kraftig med silkebløde tanniner og en lang, vedvarende eftersmag.

Udsøgt til en gryderet med kalvekød.

Serveringstemperatur: 14-15°C

Fremstilling
Druerne kommer udelukkende fra marker beliggende i hjertet af Côte d’Or, hvor jorden består af kalksten med mergel og ler. Vinifikationen er traditionel. Efter en grundig sortering afkøles druerne i tanke af rustfrit stål i fem til syv dage for at få den fulde frugtaroma frem. Lang gæringsperiode i temperaturregulerede tanke af rustfrit stål med pigeages og overpumpning. Vinen hældes derefter ved hjælp af tyngdekraften over i egetræsfade indeholdende 228 liter. 40% af egetræsfadene er nye, og resten har været brugt mellem en og fire gange før. Vinen lagrer i 12-15 måneder i egetræsfade, hvor også den naturlige malolaktiske gæring sker.

Om producenten
Moillard-Grivot arbejder med pålidelige vinavlere, som har været deres partnere i flere generationer, hvilket gør det muligt for Moillard-Grivot at lave nogle af de fineste vine i Côte de Nuits. De er altid på udkig efter den bedste kvalitet, og de forstår at behandle druerne på bedste vis med brugen af traditionel viden kombineret med effektiv teknologi. Vinificering og lagring sker med største omhu og bevågenhed, hvorved Moillard-Grivot skaber vine, som udtrykker hvert terroirs karakteristika. Moillard-Grivot er udstyret med små temperaturregulerede tanke af rustfrit stål, særligt egnet til produktionen af elegante vine fra Côte de Nuits, og lagring sker på egetræsfade og med den største respekt for traditionerne i Bourgogne.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2021 Moillard-Grivot Bourgogne Pinot Noir Premium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter