Merlet Cognac 5cl

kr.49,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000005375 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Gilles Merlet har skabt Merlet Cognac Brothers Blend sammen med sine to sønner, Pierre og Luc – og deraf navnet Brothers Blend. Den er sammensat af eau-de-vier, som alle er lagret minimum 4 år – nogle væsentligt ældre. Det meste kommer fra den cru, som hedder Fins Bois, mens en femtedel kommer fra den prestigefyldte Grand Champagne. Blandingen af Cognac af forskellige aldre betyder, at Brothers Blend har både den unge Cognacs vitalitet og energi og den gamle Cognacs kompleksitet og raffinement.
OBS: 5 cl
Farve: Gylden.
Duft: Mange lag af abrikos, kvæde, hvide blomster, kanel og vanilje.
Smagsnoter: Smagen er balanceret med fine noter af egetræ, fersken og abrikos.

Serveringsforslag: Cognacen nydes rent, men kan også brillere i en Sazerac.

Efter mange år som vindyrkere, installerer Firmin og Vivien Merlet den første alambic-kedel i 1850. Fra da af er de destillatører, som producerer Cognac-eau-de-vie til de store huse som for eksempel Hennessy. Det næste lange stykke tid bruger de på at dygtiggøre sig, mens de opererer ”behind the scenes”. Merlet er endnu ikke blevet et kendt brand, men i 1970’erne ramte Cognac-branchen en svær tid, og man besluttede at prøve noget nyt. Det var Gilles Merlet, der fik idéen at plante solbærbuske, og i 1983 kom den første Crème de Cassis de Saintonge. En bragende succes. ikke længe efter lancerede man en helt stribe forskellige frugtlikører, og brandet Merlet var født.

I dag, med fem generationers ekspertise i bagagen og definitivt ude af de store huses skygge, laver Merlet både Cognac, likør, Pineau de Charentes og andet. Produkterne har vundet et utal af priser og medaljer, og Crème de Cassis de Saintonge er endda blevet en beskyttet betegnelse. Merlet arrangerer også den populære cocktailkonkurrence, Sidecar by Merlet, som afholdes i mere end tyve lande.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Merlet Cognac 5cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter