Marques Del Atrio, Rosado

kr.90,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 721021 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

FRISK, SAFTIG OG SØDMEFYLDT
Elegant og bleg rosa, næsten laksefarvet, fremstår Marqués del Atrio Rosado i glasset. Fra glasset strømmer toner af jordbær, hindbær og stemning af sommer. I munden opleves vinen tør og frisk med en fin lille sødme. Her er et væld af friskplukkede modne jordbær, sorte kirsebær og et let krydret præg. En smagfuld vin der bliver hængende og fuldendes i eftersmagen.

Denne elegante rosé er oplagt som ledsager til alt godt fra havet, sødmefulde salater, asiatisk mad og pastaretter.

Serveringstemperatur: 6-10°C

Fremstilling
Marqués del Atrio Rosado er fremstillet 100% på Garnacha-druer. Druerne til vinen er høstet fra perfekt beliggende marker i 3-600 meters højde, fra særligt udvalgte parceller på mindre end 1 ha. stykket. Her har vi at gøre med vinstokke, der i gennemsnit er 25 år gamle, og som derfor leverer et relativt lavt høstudbytte af meget høj kvalitet. Efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor de presses let og derefter gennemgår en 10 timer lang maceration ved 8-10°C for at udtrække vinens fine rosa farve. Herefter gennemgår vinen en temperaturkontrolleret gæring ved 18-20°C, inden den tappes på flaske, hvor den hviler 1-2 måneder, inden den frigives til salg.

Om producenten
Siden eventyret startede i slutningen af det 19. århundrede har familien Rivero været dedikeret til at dyrke og lave vin i Arnedo-regionen i Nordspanien ca. 300 km. nord for Madrid. Her kunne firmaet i 1965 præsentere den første vin tappet på flaske under brandet Chitón.

I dag råder virksomheden over store mængder jord med vinmarker og har en tankkapacitet på 6 millioner liter vin. I kældrene er der mere end 10.000 franske og amerikanske egetræsfade til at lave Rioja Premium DOC vine på.

Marqués del Atrio køber en stor del af druerne til deres vin fra lokale bønder og er takket være et langt og stolt samarbejde med lokalsamfundet sikret druer af højeste kvalitet.

Marqués del Atrio har positioneret sig som én af de mest anerkendte spanske vinfirmaer både nationalt og internationalt. Dette skyldes ikke mindst firmaets evne til at kombinere tradition og innovation. Marqués del Atrio er blandt de fem største bodegas i D.O. Rioja med en årlig produktion af tyve millioner flasker vin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marques Del Atrio, Rosado”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.