Marques del Atrio Edicion Limitada

kr.175,00

Varenummer (SKU): 521425 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

VEDVARENDE OG HARMONISK
Marqués del Atrio Crianza Edición Limitada er smuk kirsebærrød i glasset. Duften er intens med tydelige toner af sorte modne bær. blomme, lakrids og et krydret strejf. I munden opleves vinen fast med bløde tanniner og stor modenhed. En intens og vedvarende vin med flot harmonisk afslutning domineret af moden frugt og egetræ.

Server f.eks. Marqués del Atrio Crianza Edición Limitada til rødt kød, gerne fra grillen, vildt og lagrede oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Marqués del Atrio Crianza Edición Limitada er fremstillet på Tempranillo og Graciano-druer, der er høstet manuelt. Druerne afstilkes og udblødes, og gæring sker ved kontrolleret temperatur på mellem 24?C og 28?C. Efter gæring lagrer vinen i franske egetræsfade i 12 måneder og herefter på flaske i temperaturkontrollerede omgivelser i mindst seks måneder.

Om producenten
Siden eventyret startede i slutningen af det 19. århundrede har familien Rivero været dedikeret til at dyrke og lave vin i Arnedo-regionen i Nordspanien ca. 300 km. nord for Madrid. Her kunne firmaet i 1965 præsentere den første vin tappet på flaske under brandet Chitón.

I dag råder virksomheden over store mængder jord med vinmarker og har en tankkapacitet på 6 millioner liter vin. I kældrene er der mere end 10.000 franske og amerikanske egetræsfade til at lave Rioja Premium DOC vine på.

Marqués del Atrio køber en stor del af druerne til deres vin fra lokale bønder og er takket være et langt og stolt samarbejde med lokalsamfundet sikret druer af højeste kvalitet.

Marqués del Atrio har positioneret sig som én af de mest anerkendte spanske vinfirmaer både nationalt og internationalt. Dette skyldes ikke mindst firmaets evne til at kombinere tradition og innovation. Marqués del Atrio er blandt de fem største bodegas i D.O. Rioja med en årlig produktion af tyve millioner flasker vin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marques del Atrio Edicion Limitada”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter