Marques Del Atrio, Blanco

kr.90,00

Varenummer (SKU): 621051 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FRISK, FRUGTIG OG VELBALANCERET
Marqués del Atrio fremstår elegant gullig i glasset med elegante grønne strejf. Her har vi at gøre med en frisk og frugtrig vin, der byder på noter af tropisk frugt som ferskner og ananas samt elegante hints af krydderurter. En flot vin med god intensitet, der opleves frisk og fint styret af en perfekt balance mellem syre og sødme.

Marqués del Atrio Blanco er det perfekte valg som velkomst, til salater, fisk og skaldyr.

Serveringstemperatur: 7-10°C

Fremstilling
Marqués del Atrio Blanco er fremstillet på Viura, Verdejo og Sauvignon Blanc-druer. Druerne er nøje udvalgt til vinen og er høstet ved optimal modenhed. Efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor de afstilkes, delvist knuses og presses forsigtigt, inden de gennemgår en temperaturkontrolleret gæring på rustfri ståltanke ved 15-18 °C. Efter endt gæring tappes vinen på flasker på vineriet inden den frigives til salg.

Om producenten
Siden eventyret startede i slutningen af det 19. århundrede har familien Rivero været dedikeret til at dyrke og lave vin i Arnedo-regionen i Nordspanien ca. 300 km. nord for Madrid. Her kunne firmaet i 1965 præsentere den første vin tappet på flaske under brandet Chitón.

I dag råder virksomheden over store mængder jord med vinmarker og har en tankkapacitet på 6 millioner liter vin. I kældrene er der mere end 10.000 franske og amerikanske egetræsfade til at lave Rioja Premium DOC vine på.

Marqués del Atrio køber en stor del af druerne til deres vin fra lokale bønder og er takket være et langt og stolt samarbejde med lokalsamfundet sikret druer af højeste kvalitet.

Marqués del Atrio har positioneret sig som én af de mest anerkendte spanske vinfirmaer både nationalt og internationalt. Dette skyldes ikke mindst firmaets evne til at kombinere tradition og innovation. Marqués del Atrio er blandt de fem største bodegas i D.O. Rioja med en årlig produktion af tyve millioner flasker vin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marques Del Atrio, Blanco”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.