Mark Ryan Dissident

kr.399,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10774320 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Beskrivelse
The Dissident er på mange måder Mark Ryans signaturvin. Vi er her oppe i superligaen af Cabernet fra Washington State. Druer fra de bedste marker, de bedste fade og samme blik for detaljen anvendes her som i husets dyreste topvine, men her søges en stil, der er mere tilgængelig fra start af, så den ikke behøver mange år i kælderen for at kunne nydes. Et rent pletskud fra Mark Ryan. Blandt mange fine akkolader har vinen opnået at blive nummer 46 på WineSpectators Top 100 (2016-årgangen). WineSpectator smager tusindvis af vine hvert år, så det er en stor anerkendelse at komme blandt de bedste 100. Top 100 inkorporerer pris/kvalitet som en parameter for placering, så det fortæller meget godt, hvor meget man får for pengene her.

2020 er sammensat af 72% Cabernet Sauvignon, 24% Merlot, 3% Malbec og 1% Petit Verdot.

Farve: Tæt rubinrød.
Duft: Helt og aldeles klassefyldt næse, der næsten kunne være pensum over, hvordan stor Cabernet skal dufte. Her er hele pakken af solbær, sorte kirsebær, lidt urtet peberfrugt og solbærkvist, blyantspids og sød pibetobak suppleret af perfekt integreret fad; cedertræ, kaffe, vanilje og chokolade.
Smagsnoter: Et totalt pletskud i smagen også. Perfekt moden uden at kamme over, ødselt overskud uden at blive vulgær og fløjlsbløde, afrundede tanniner. Lang eftersmag der rundes af i en skøn blanding af kafferisteri, cremet chokolade og mørke bærnoter.

Serveringsforslag: Serveres ved cirka 16 grader. Kan med fordel dekanteres. Passer godt til okse og lam eller din fyldige yndlingsspise.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mark Ryan Dissident”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter