Udsalg!

Macallan Classic Cut 2023

Original price was: kr.1.195,00.Current price is: kr.1.095,00.

7 på lager

Varenummer (SKU): 5700000011222 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

2023-udgaven udforsker dynamiske, multisensoriske dimensioner inspireret af whiskyens unikke smagsnoter, mens tilføjelsen af ‘et snit’ vand åbner en ny, sensorisk verden fra pære til mandelbiscotti. Denne højstyrkeudgivelse demonstrerer The Macallans fortsatte søgen efter det ekstraordinære.

Classic Cut – 2023-udgave
PÆRE. MANDEL. VANILJE.
Denne exceptionelle single malt er modnet i en forening af ex-Bourbon amerikanske egetræs- og sherrykrydrede europæiske egetræsfade.

Fordyb dig i en verden af smag, hvor essensen af frisk pære og mandelbiscotti er i centrum. Gennem en fascinerende catwalk-oplevelse fremkalder livlige stoffer og farvevalg friskheden i den unikke pæresmagningsnote, mens den flydende tekstur af en gylden kjole repræsenterer mandelbiscotti-smagsprofilen, der afsløres med ‘et snit’ vand.

OPLEVELSEN
FARVE
Gylden byg

NÆSE
Elegant duft af pærer og hyldeblomst med lette mandelnoter og fyldig vaniljestang

SMAG
Sød og cremet vanilje, saftige pærer og citronskal med delikat eg

FINISH
Medium med sød eg og mandelbiscotti

ABV
50.3%

WHISKY MAKER BEMÆRK Ved fuld styrke (50,3%) er åndens fremtrædende karakter pære. Når ‘et snit’ vand tilsættes, reduceres styrken til 40%, og mandelbiscotti træder frem som en smag.

VAND SOM NØGLEN
Tag ud på en sanserejse, der er alt andet end klassisk med The Macallan Classic Cut 2023 Edition. Dette bemærkelsesværdige udtryk afslører whiskyens udviklende smagsprofil, forstærket af ‘one cut’ vand, der åbner døren til forskellige smagsvarianter inden for Classic Cuts livlige univers.

Mærker for sondring
FRA FADET
Hver Macallan single malt afslører det uovertrufne engagement i beherskelse af træ og ånd, som The Macallan har været kendt for siden den blev etableret i 1824. Det er et udtryk for vores vedvarende ønske om at gå ud over det sædvanlige, at opsøge det ekstraordinære og skabe uforlignelige single malts.

Vores ry for det ekstraordinære er kendetegnet ved de ekstraordinære egetræsfade, som The Macallan er kendt for. De håndplukkede fade er indkøbt, fremstillet, ristet og krydret under Master of Woods opsyn og leveres efter de krævende specifikationer fra Whisky Mastery Team.

Når den modne ånd er fyldt, forbliver den uforstyrret i de samme fade i det nødvendige antal år, den har brug for for at være værdig til sit bestemte Macallan-udtryk. Det er egetræet, der yder det største bidrag til kvaliteten, den naturlige farve og de karakteristiske aromaer og smage, der er kernen i denne single malt whisky.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Macallan Classic Cut 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.