Lentz Muscat

kr.120,00

12 på lager

Varenummer (SKU): 1921009 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

LENTZ MUSCAT

En overraskende Muscat. Fyldt med frugt og ikke som de fleste andre Muscat-vine.

God til:
Aperitif, asparges, salater

FRUGTIG OG FRISK
Sart gul i glasset. Duften er yderst frugtig med friske druer noter af jasmin og liljer. Smagen er lækker og elegant med smag af friskplukkede druer. For de fleste er Muscat en sød vin, men denne er bestemt ikke sød. Balancen mellem smag og friskhed er virkelig lækker.

Perfekt som aperitif men også velegnet til krydrede retter, asparges eller sommersalater.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Denne vin er fremstillet efter traditionelle metoder. Druerne er høstet fuldmodne og bragt til vineriet, hvor de presses. Gæring og lagring foregår herefter på temperaturstyrede ståltanke for at bevare mest muligt af druens karakter.

Om producenten
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

Beliggende i hjertet af Alsace og ikke langt fra Colmar ligger vingården Bestheim, som ejer Lentz og er en af de ledende producenter i Alsace. Deres vinmarker ligger hovedsageligt på skråninger og har et unikt mikroklima med god soleksponering. Vinmarkerne dyrkes med største respekt for miljøet, og vineriet gør, hvad de kan for at undgå erosion, forhindre at jorden udpines og sikre vinstokkenes styrke, så de giver gode druer, der absorberer terroirets særlige karakteristika og videregiver dem til vinen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lentz Muscat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.