Lentz Cremant D’Alsace Demi Sec

kr.140,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 1321047 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

LENTZ CRÉMANT D’ALSACE DEMI SEC

Den ideelle Crémant d’Alsace at nyde i gode venners lag eller som ledsager til desserten.

God til:
Aperitif, dessert

FRUGTIG OG BEHAGELIG
Denne Crémant d’Alsace Demi Sec er smuk, klar gylden i glasset. Duften er yderst fyldig og frugtig med noter af modne gule frugter, som f.eks fersken og nektarin. Smagen er halvtør, frugtig og fyldig men samtidig med en behagelig friskhed. Alt i alt et velbalanceret kompromis mellem sødme og friskhed.

Server Crémant d’Alsace Demi Sec Lentz som aperitif eller til desserter.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Crémant d’Alsace Demi Sec Lentz er fremstillet på basevin lavet på Pinot Blanc, Pinot Auxerrois og Riesling. Den adskiller sig fra Brut-udgaven ved at have et højere sukkerindhold, som det er krævet af lovgivningen på området. Druerne høstes manuelt inden de er helt modne for at bevare en vis portion syre og friskhed i vinen. Vinen lagrer med lameller i minimum 12 måneder.

Om producenten
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

Beliggende i hjertet af Alsace og ikke langt fra Colmar ligger vingården Bestheim, som ejer Lentz og er en af de ledende producenter i Alsace. Deres vinmarker ligger hovedsageligt på skråninger og har et unikt mikroklima med god soleksponering. Vinmarkerne dyrkes med største respekt for miljøet, og vineriet gør, hvad de kan for at undgå erosion, forhindre at jorden udpines og sikre vinstokkenes styrke, så de giver gode druer, der absorberer terroirets særlige karakteristika og videregiver dem til vinen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lentz Cremant D’Alsace Demi Sec”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter