Leeuwenkuil Reserve Red Syrah/Cab-Sau/Cinsault

kr.150,00

5 på lager

Varenummer (SKU): 521661 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

ELEGANT OG OVERDÅDIG
Elegant rød i glasset. Duften er karakteristisk og med noter af kandiserede blommer. Smagen er overdådig med et væld af røde bær som kirsebær, tranebær og blommer og en let krydret og virkelig smagsfyldt eftersmag. Det er en frisk vin med stor dybde i både smag og kompleksitet og med en vedvarende eftersmag, der giver lyst til endnu en tår.

Server Leeuwenkuil Reserve Red til råvildt, carpaccio eller en krydret karryret. Den kan også med succes serveres til en gryderet med lammekølle eller ovnbagte grøntsager.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Reserve Red er en blanding af Leeuwenkuils bedste rødvine lavet på Shiraz, Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache og Pinotage fra Swartland. Der tyndes ud i antallet af drueklaser for at øge druernes kvalitet, og druerne plukkes i hånden, når de har opnået den rette mængde sukker. Efter høsten gærer mosten med skindet, og i løbet af gæringsperioden skubbes skindet ned i mosten, og mosten pumpes over skindet for at få mest muligt ud af begge dele. Denne proces tager 20 dage, hvorefter malolaktisk gæring finder sted, og vinen lagrer herefter i 5000L fade af fransk egetræ i 12 måneder.

Om producenten
Leeuwenkuil Family Vineyards har to drivkræfter – kvalitetstid og kvalitetsvin. De sætter en ære i at bevare et stærkt familiebånd, og de deler en stor passion for at lave vin med henblik på at skabe spændende og mindeværdige vine fra et unikt terroir i Swartland. Willie og Emma Dreyer mødte hinanden, da de var 16, og sammen har de opbygget Leeuwenkuil og gjort vingården til det, den er i dag. De startede med 45 ha og har i dag 1250 ha med vinstokke. Leeuwenkuils rødder går helt tilbage til 1693, og navnet er en hyldest til de vilde løver, der strejfede omkring i markerne på jagt efter intetanende kvæg til at stille sulten med. De vilde løver udgjorde en stor trussel mod landmændene, så heldigvis for familien Dreyer egnede deres jord sig perfekt til dyrkning af vindruer.
Willies mantra er, at vi ikke arver jorden fra vores forfædre men nærmere låner den af vores børn.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Leeuwenkuil Reserve Red Syrah/Cab-Sau/Cinsault”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter