Langley’s First Chapter

kr.200,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 3411197 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

LET, BLØD OG FORFRISKENDE
Flot ren og klar i glasset. Duften af enebær iblandet citronskræl afløses af koriander. Langley’s First Chapter Gin har en moderat smag af enebær efterfulgt af citronskræl og delikate krydderier. Den er let, blød og virkelig forfriskende i en klassisk G&T.

Fremstilling
Gin er grundlæggende en spiritus destilleret af korn og aromatiseret med ekstrakter fra forskellige planter, hovedsageligt enebær. Gin produceres flere steder i Europa, men den engelske anses stadig for den bedste. Langley’s First Chapter Gin laves efter en gammel, traditionel metode og opskrift med 10 klassiske naturlige ingredienser.

Om Producenten
Gin blev opfundet i 1650 af Hollænderen Dr. Sylvius, der arbejdede som læge på universitetet i Leyden. I sin praksis anvendte Dr. Sylvius en enebær-eliksir kendt som genièvre – det franske ord for enebær. Han var overbevist om, at enebær havde en gavnlig effekt i behandlingen af nyre- og blærelidelser.
Britiske soldater, hjemvendt fra de nederlandske krige, tog opskriften med til England, hvor navnet blev forkortet til “gen”, der med tiden blev til “gin”. Det blev hurtigt den engelske nationaldrik.
Langley Distillery blev i 1920 grundlagt som gindestilleri og er dermed et af de ældste privatejede gindestillerier i England. I det foregående århundrede havde det været bryggeri. Alt på Langley Distillery laves efter traditionelle metoder og i hånden.

SMAGSNOTER
Enebær, citrus, krydderi

ALKOHOL OG INDHOLD
38 % / 70 cl

LAND
Storbritannien

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Langley’s First Chapter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter